Исследование системы управления качеством продукции на предприятии ООО «Ядзаки Украина»

ЗМІСТ 

ВСТУП  3

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ  ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ

1.1.Економічна сутність поняття якості та основні етапи розвитку систем управління якістю 9

1.2. Актуальність покращення якості продукції в умовах сучасного етапу господарювання  27

1.3. Складові та методологічні засади оцінювання якості  продукції  32

1.4. Стандартизація та сертифікація якості продукції  38

1.5. Стратегія управління якістю на підприємстві  53

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ  ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ “ЯДЗАКІ УКРАЇНА”

2.1. Загальна характеристика підприємства  57

2.2. Аналіз фінансово-господарської діяльності  підприємства  59

2.3. Аналіз ефективності функціонування системи управління якістю  продукції

на підприємстві  68

РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ  НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ “ЯДЗАКІ УКРАЇНА”

3.1. Створення Ради якості для підвищення системи менеджменту якості продукції підприємства  91

3.2.      Впровадження комплексної системи  управління якістю продукції на підприємстві  ТОВ «Ядзакі Україна»  96

ВИСНОВКИ  103

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ  107

ДОДАТКИ

Цена: 700грн.
Количество страниц: 113

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы

Рефераты

Курсовые

Дипломные