Запрошуємо до співпраці виконавців курсових та дипломних робіт на взаємовигідних умовах.

Біотехнологія харчових продуктів

Зміст

 

Вступ. 3

1. Біотехнологія харчових продуктів, продуктів бродіння та органічних кислот  5

2. Біотехнологічне використання молочнокислих бактерій і пекарських дріжджів  9

3. Біотехнологія сироваріння. 14

4. Мікроорганізми, що використовують в бродильній промисловості. Технологічні схеми спиртового і маслянокислого бродіння. 16

5. Біотехнології отримання вина, пива та міцних спиртних напоїв. 19

6. Мікроорганізми, що використовуються для синтезу органічних кислот. Біотехнологія отримання лимонної, оцтової і ітаконової кислот. 24

Висновки. 29

Використана література. 30

 

 

Ціна: 150грн.
Кількість сторінок: 29

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0673808493, 0978450257 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення