Дослідження системи управління якості продукції на підприємстві ТОВ «Ядзакі Україна»

ЗМІСТ 

ВСТУП  3

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ  ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ

1.1.Економічна сутність поняття якості та основні етапи розвитку систем управління якістю 9

1.2. Актуальність покращення якості продукції в умовах сучасного етапу господарювання  27

1.3. Складові та методологічні засади оцінювання якості  продукції  32

1.4. Стандартизація та сертифікація якості продукції  38

1.5. Стратегія управління якістю на підприємстві  53

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ  ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ “ЯДЗАКІ УКРАЇНА”

2.1. Загальна характеристика підприємства  57

2.2. Аналіз фінансово-господарської діяльності  підприємства  59

2.3. Аналіз ефективності функціонування системи управління якістю  продукції

на підприємстві  68

РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ  НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ “ЯДЗАКІ УКРАЇНА”

3.1. Створення Ради якості для підвищення системи менеджменту якості продукції підприємства  91

3.2.      Впровадження комплексної системи  управління якістю продукції на підприємстві  ТОВ «Ядзакі Україна»  96

ВИСНОВКИ  103

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ  107

ДОДАТКИ

Ціна: 450грн.
Кількість сторінок: 113

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні