Ефективності підприємницької діяльності ВАТ Бродівський консервний завод

ЗМІСТ

 

ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОБҐРУНТУВАННЯ НАПРЯМІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 6

1.1. Управління ефективності підприємницької діяльності: критерії та показники. 6

1.2. Економічна суть та методологія визначення ефективності підприємницької діяльності 9

1.3. Класифікація чинників зростання ефективності підприємницької діяльності 26

РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ’ЄКТУ ДОСЛІДЖЕННЯ.. 36

2.1 Загальна характеристика ВАТ “Бродівський консервний завод”. 36

2.2 Аналіз макросередовища. 38

2.3 Аналіз мікросередовища. 42

2.4. Аналіз засобів виробництва та використання виробничого потенціалу. 65

2.5. Аналіз фінансової діяльності ВАТ «Бродівський консервний завод». 87

РОЗДІЛ ІІІ. ЗАХОДИ, ПО ПІДВИЩЕНЮ   ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ  ВАТ «БРОДІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД». 100

3.1. Розрахунок ефективності модернізації лінії по виготовленню консерв. 101

Денна тарифна ставка (Тдс) 101

3.2. Розрахунок ефективності  встановлення пакувального апарату для консервованих виробів. 106

3.3. Визначення рівня рентабельності заходів удосконалення виробничого процесу. 113

РОЗДІЛ IV. ЗАХОДИ ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНИ ПРАЦІ. 120

ВИСНОВКИ.. 125

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 128

 

Ціна: 90грн.
Кількість сторінок: 131

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0673808493, 0978450257 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні