Експертиза якості халви

ПЛАН 

ВСТУП.. 4

1. Організація проведення експертизи.. 5

1.1. Порядок проведення експертизи якості товару. 5

1.2. Порядок проведення експертизи кількості товарів. 7

1.3 Особливості різних видів експертизи. 10

1.4. Вимоги до відбору проб (зразків) 12

1.5. Характеристика і асортимент халви. 13

2. Вимоги до показників якості досліджуваної продукції 15

2.1. Вимоги до органолептичних показників якості халви. 15

2.2. Вимоги до фізико-хімічних показників якості халви. 17

2.3. Дефекти халви. 18

3. Методи дослідження показників якості халви.. 19

3.1. Правила приймання, методи відбору та підготовка проб для проведення експертизи халви. 19

3.2. Методи дослідження органолептичних показників якості халви. 21

3.3. Методи дослідження фізико-хімічних показників якості халви. 22

Висновки.. 28

Список використаної літератури.. 30

Додатки.. 31

Ціна: 150грн.
Кількість сторінок: 35

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0673808493, 0978450257 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні