Експертиза якості карамелі

Зміст

 

Вступ

1.Коротка історія та характеристика підприємства

1.1. Кондитерські вироби

1.2. Формула споживних властивостей карамелі

1.3. Класифікація і формування асортименту карамелі

1.3.1. Карамель льодяникова

1.3.2. Карамель з начинкою

1.4. Збереження якості продукції

1.4.1. Перевірка продукції

1.4.2. Правила приймання

1.4.3. Методи контролю

2. Технічні вимоги

2.1. Загальні технічні умови карамелі

2.2. Характеристика карамелі

2.3.  Вимоги до сировини

2.4. Вимоги до якості карамелі

2.5. Пакування і маркування

2.6. Вимоги безпеки

2.7. Вимоги навколишнього середовища

2.8. Транспортування та зберігання

3. Лабораторні визначення

3.1. Випробування зразків продукції

3.2. Методи визначення цукру

3.2.1. Йодометричний метод

3.2.2. Ферриціанідний метод

3.2.3. Фотоколориметричні методи

3.2.4. Методи визначення органолептичних показників якості, розмірів, маси нетто і складових частин

3.2.5. Побічний метод

3.2.6. Методи визначення кислотності і лужності

3.2.7. Методи визначення вмісту вологи і сухих речовин

Висновок

Використана література

Додатки 

Ціна: 150грн.
Кількість сторінок: 54

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0673808493, 0978450257 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні