Запрошуємо до співпраці виконавців курсових та дипломних робіт на взаємовигідних умовах.

Експертиза якості кисломолочних продуктів

ЗМІСТ 

ВСТУП.. 3

1. Експертиза якості кисломолочних продуктів.. 5

1.1 Організація проведення експертизи. 5

1.1.1 Порядок проведення експертизи. 5

1.1.2 Порядок проведення експертизи якості товару. 9

1.1.3 Порядок проведення експертизи кількості товарних місць або товару. 12

1.1.4 Експертиза кількості товарних місць або товару, які надійшли у транспортному засобі. 13

1.1.5 Експертиза кількості товару, який надійшов у товарних місцях. 14

1.1.6 Оформлення результатів експертизи. 16

1.2 Вимоги до якості кисломолочних продуктів. 19

1.2.1 Асортимент кисломолочних продуктів. 19

1.2.2  Експертиза якості кисломолочних продуктів. 33

1.3. Методи дослідження, і методи відбору проб. 36

1.3.1. Методи відбору проб. 36

1.3.2 Потенціометричний метод дослідження. 41

1.2.3. Метод із застосуванням індикатора фенолфталеїну. 45

1.4 Дифекти кисломолочних продуктів. 50

ВИСНОВОК.. 55

Список використаної літератури.. 57

ДОДАТКИ.. 59

Додаток А.. 60

Додаток Б.. 61

Додаток В.. 62

Додаток Г. 63

Додаток Д.. 64

Додаток Е.. 66

Ціна: 150грн.
Кількість сторінок: 66

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0673808493, 0978450257 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні