Фізіологія травлення людини

План

Вступ. 3

Розділ І. Теоретична частина. 4

1.1. Значення травлення і основні функції травного апарату. 4

1.2. І. П. Павлов — творець вчення про травлення. 6

1.3. Травлення в ротовій порожнині 7

1.4. Травлення в шлунку. 8

1.5. Травлення в дванадцятипалій кишці 10

1.6. Травлення в тонких і товстих кишках. 12

1.7. Всмоктування поживних речовин. 13

1.8. Вплив м'язової роботи на процеси травлення. 15

1.9. Печінка, її значення і функції 16

Розділ ІІ. Практична частина. 17

2.1. Практичні рекомендації по нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту  17

2.2. Склад їжі 19

2.2.1. Вода. 19

2.2.2. Білки. 20

2.2.3. Вуглеводи. 21

2.2.4. Жири. 22

2.2.5. Вітаміни. 22

2.2.6. Мінеральні елементи. 26

Розділ ІІІ. Руйнування їжі 28

3.1. Вода. 28

3.2. Білки. 28

3.3. Вуглеводи. 28

3.4. Жири. 29

3.5. Вітаміни. 29

Висновок. 30

Список використаної літератури. 32

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 31

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення