Характеристика та ефективність вирощування різних сортів капусти броколі
ЗМІСТ
Вступ. 3
Розділ 1. Огляд літератури та вибір напрямів досліджень. 6
1.1. Хімічний склад броколі та її значення у харчуванні людини. 6
1.2. Біологічні особливості броколі 8
Розділ 2. Матеріали та методи досліджень. 13
Розділ 3. Результати проведених досліджень. 19
3.1. Дослідження ефективності вирощування різних сортів броколі 19
Висновки. 25
Список використаної літератури. 26
Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 24
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.