Класифікація, асортимент та вимоги до якості крохмалю

ПЛАН 

ВСТУП

1. ПРОБЛЕМИ НАСИЧЕННЯ РИНКУ КРОХМАЛЕМ ТА  КРОХМАЛЕПРОДУКТАМИ

2. ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТИЗА КРОХМАЛЮ

2.1. Асортимент та споживчі властивості натуральних крохмалів

2.1.1. Крохмаль картопляний та його властивості

2.1.2. Крохмаль кукурудзяний та його показники якості

2.1.3. Вимоги до якості крохмалів

2.1.4. Оцінка якості крохмалів

2.2. Вимоги до перевезення і зберігання крохмалю

2.3. Крохмалепродукти,  їх асортимент та споживчі властивості

2.3.1. Фосфатний крохмаль, його характеристика, ідентифікаційна приналежність

2.3.2 Желейний крохмаль. Опис продукту і його застосування

2.3.3. Амілацетат С2, його споживчі властивості

2.3.4 Декстрини та показники якості

2.3.5 Доцільність модифікації

2.3.6 Застосування крохмалю у різних харчових продуктах

2.3.7 Види модифікованих крохмалів за класифікацією FAO/WHO, CODEX, ALIMENTARIUS

ВИСНОВОК

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Ціна: 150грн.
Кількість сторінок: 43

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0673808493, 0978450257 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні