Напрямки вдосконалення асортименту та покращення якості консервів з м'яса
Зміст
І. Вступна частина. 3
ІІ. Основна частина. 4
1. Характеристика сировини. 4
2. Особливості виробництва. 6
3. Хімічний та морфологічний склад. 7
4.Характеристика асортименту та класифікація. 18
5. Вимоги, показники якості, дефекти. 22
6. Пакування, зберігання, маркування. 24
Висновок. 27
Література. 28
Додатки. 29
Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 28
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.