Технологія приготування розсольників

Зміст

 

Вступ. 3

Розділ 1. Теоретичні аспекти технології приготування розсольників. 5

1.1. Історичні аспекти виникнення і приготування страв. 5

1.2. Призначення та вимоги до розсольників та інгредієнтів. 6

1.3 Рекомендації з використання конкретних технологій при вивченні розділу шкільної програми «Раціональне ведення домашнього господарства». 13

Розділ 2. Розробка технологічної пропозиції приготування страви. 19

2.1. Асортимент та аналіз страв-аналогів. 19

2.2.Розробка технології приготування страви. 19

2.3. Відходи та їх утилізація чи переробка. 25

Розділ 3. Організація робочого місця і праці. 27

3.1. Вибір обладнання для приготування страви. 27

3.2. Правила безпеки праці та експлуатації обладнання, інструментів і пристроїв  36

3.3.Санітарно-гігієничні правила і норми. 38

Висновки. 43

Список використаних джерел. 44

Додаток. 46

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 57

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення