Технологія приготування страв із вареної і припущеної риби та виробів із пісочного тіста

ЗМІСТ

І. Вступ. 3

ІІ. Основна частина. 5

РОЗДІЛ 1. СТРАВИ З ПРИПУЩЕНОЇ ТА ВАРЕНОЇ РИБИ.. 5

1.1. Хімічний склад та харчова цінність риби. 5

1.2. Приготування напівфабрикатів з риби. 8

1.3. Значення рибних страв у харчуванні, їх класифікація. Процеси, що відбуваються в рибі при тепловій кулінарній обробці 10

1.4. Страви з вареної риби. 14

1.5. Страви з припущеної риби. 18

1.6. Організація роботи рибного цеху. 23

1.7. Організація роботи гарячого цеху. 26

1.8. Охорона праці і техніка безпеки в гарячому цеху. 30

РОЗДІЛ 2. ПІСОЧНЕ ТІСТО І ВИРОБИ З НЬОГО.. 32

2.1. Характеристика сировини і підготовка її до виробництва. 32

2.2. Санітарні вимоги до сировини і готового кондитерського виробу. 38

2.3. Технологія приготування пісочного тіста. 41

2.4. Вироби з пісочного тіста. 43

2.5. Правила санітарії та гігієни. 47

2.6. Охорона праці і техніка безпеки в кондитерському цеху. 50

ІІІ. Висновок. 53

Список використаної літератури. 54

Додатки. 57

Ціна: 700грн.
Кількість сторінок: 64

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні