Технологія приготування страв із вареної і припущеної риби та виробів із пісочного тіста
ЗМІСТ
І. Вступ. 3
ІІ. Основна частина. 5
РОЗДІЛ 1. СТРАВИ З ПРИПУЩЕНОЇ ТА ВАРЕНОЇ РИБИ.. 5
1.1. Хімічний склад та харчова цінність риби. 5
1.2. Приготування напівфабрикатів з риби. 8
1.3. Значення рибних страв у харчуванні, їх класифікація. Процеси, що відбуваються в рибі при тепловій кулінарній обробці 10
1.4. Страви з вареної риби. 14
1.5. Страви з припущеної риби. 18
1.6. Організація роботи рибного цеху. 23
1.7. Організація роботи гарячого цеху. 26
1.8. Охорона праці і техніка безпеки в гарячому цеху. 30
РОЗДІЛ 2. ПІСОЧНЕ ТІСТО І ВИРОБИ З НЬОГО.. 32
2.1. Характеристика сировини і підготовка її до виробництва. 32
2.2. Санітарні вимоги до сировини і готового кондитерського виробу. 38
2.3. Технологія приготування пісочного тіста. 41
2.4. Вироби з пісочного тіста. 43
2.5. Правила санітарії та гігієни. 47
2.6. Охорона праці і техніка безпеки в кондитерському цеху. 50
ІІІ. Висновок. 53
Список використаної літератури. 54
Додатки. 57
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.