Виробництво чаю

Зміст

Вступ

1. Світове і вітчизняне виробництво чаю.

2. Сировина для виробництва чаю.

2.1 Характеристика основної сировини

2.2 Характеристика допоміжної сировини

3. Технологія виробництва

3.1 Підготовка сировини для виробництва чаю

3.2 Технологічна схема виробництва

4. Хімічний склад та споживні властивості чаю чорного

5. Класифікація та асортимент 

5.1 Класифікацію чаю

5.2 Характеристика асортименту чорного чаю байхового

6. Вимоги до якості

6.1 Органолептична оцінка якості згідно нормативного документу

6.2 Характеристика дефектів чаю

7. Пакування маркування і зберігання продукту, транспортування.

8. Список використаної літератури

Ціна: 150грн.
Кількість сторінок: 36

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0673808493, 0978450257 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення