ЗВІТ про проходження практики у випробувальній лабораторії харчової продукції ДП Рівнестандартметрологія

ЗМІСТ

ВСТУП 3

1 ХАРАКТЕРИСТИКА ВИПРОБУВАЛЬНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ 4

1.1 Відомості про ВЛ 4

1.2 Приміщення лабораторії 6

1.3 Галузі діяльності ВЛ 9

1.4 Організаційна структура 9

1.5 Відповідальність та повноваження 12

1.6 Штат технічного управління та передача повноважень посадових осіб 15

1.7 Попередження негативних впливів 16

1.8 Права власності та конфіденційна інформація 17

2 ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 19

2.1.Визначення вологи і сухих речовин в цукрі-піску 19

2.2.Визначення вологи в борошні 20

2.3. Визначення кислотного числа  в   олiйній  суміші ОС  36 про.  ГОСТ 5476-80 21

2.4. Визначення температури розплавлення   кокосового масла.  ГОСТ 5476-80 23

2.5. Визначення пероксидного числа  в  олії .ГОСТ 26593-85 24

ВИСНОВОК 26

ЛІТЕРАТУРА 27

Ціна: 150грн.
Кількість сторінок: 27

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0673808493, 0978450257 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні