Збереження і використання кулінарних традицій в туризмі Італії
ЗМІСТ
ВСТУП.. 3
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ ІТАЛІЇ 5
1.1. Фізично-географічна характеристика країни. 5
1.2. Значення туризму в житті Італії 8
1.3. Туристичне районування країни. 10
РОЗДІЛ 2. ВИКОРИСТАННЯ КУЛІНАРНИХ ТРАДИЦІЙ В ТУРИЗМІ ІТАЛІЇ 16
2.1. Історія становлення італійської кухні 16
2.2. Національні смаки та особливості національного харчування італійців. 20
2.2.1. Кухня Тоскани. 22
2.2.2. Кухня Сицилії 23
2.2.3. Регіон Венето. 24
2.3. Гастрономічні тури в Італію.. 26
ВИСНОВКИ.. 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 34
ДОДАТКИ.. 35
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.