Бізнес-план створення підприємства з виробництва макаронної продукції „Авангард”
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІАСПЕКТИ БІЗНЕС–ПЛАНУВАННЯ 5
1.1. Сутність та призначення бізнес-плану 5
1.2 Загальна методологія розробки бізнес-плану 15
1.3 Методика оцінювання ефективності бізнес-планів 24
Висновки до розділу 1 31
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ФАКТОРІВ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА 33
ПІДПРИЄМСТВА «АВАНГАРД» 33
2.1. Аналіз досліджуваної галузі в Україні 33
2.2. Характеристика зовнішніх факторів, що впливають на діяльність підприємства 36
Висновки до розділу 2 47
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ СТВОРЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА «АВАНГАРД» 48
3.1. Маркетинговий план 48
3.2. Технічний план 57
3.3. Організаційний план 65
3.4. Юридичний план 75
3.5 Фінансовий план 77
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 80
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 82
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.