Биотехнология пищевых продуктов

Зміст

 

Вступ. 3

1. Біотехнологія харчових продуктів, продуктів бродіння та органічних кислот  5

2. Біотехнологічне використання молочнокислих бактерій і пекарських дріжджів  9

3. Біотехнологія сироваріння. 14

4. Мікроорганізми, що використовують в бродильній промисловості. Технологічні схеми спиртового і маслянокислого бродіння. 16

5. Біотехнології отримання вина, пива та міцних спиртних напоїв. 19

6. Мікроорганізми, що використовуються для синтезу органічних кислот. Біотехнологія отримання лимонної, оцтової і ітаконової кислот. 24

Висновки. 29

Використана література. 30

 

 

Цена: 300грн.
Количество страниц: 29

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа