Биотехнология пищевых продуктов
Зміст
Вступ. 3
1. Біотехнологія харчових продуктів, продуктів бродіння та органічних кислот 5
2. Біотехнологічне використання молочнокислих бактерій і пекарських дріжджів 9
3. Біотехнологія сироваріння. 14
4. Мікроорганізми, що використовують в бродильній промисловості. Технологічні схеми спиртового і маслянокислого бродіння. 16
5. Біотехнології отримання вина, пива та міцних спиртних напоїв. 19
6. Мікроорганізми, що використовуються для синтезу органічних кислот. Біотехнологія отримання лимонної, оцтової і ітаконової кислот. 24
Висновки. 29
Використана література. 30
Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.
Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.