Блюда из дичи и кролика - технология приготовления, требования к качеству и правела техники безопасности

ЗМІСТ


ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ 1. СТРАВИ З ДИЧИНИ ТА КРОЛИКА.. 5

1.1. Організація роботи гарячого цеху. 5

1.2. Організація роботи м’ясного цеху. 8

1.3. Технологія приготування страв з дичини та кролика. 10

1.3.1. Варені й припущені страви з дичини, кролика. 11

1.3.2. Смажені страви з дичини, кролика. 13

1.3.3. Тушковані страви з кролика. 17

РОЗДІЛ 2. ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО СТРАВ ТА ВИМОГИ ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ   19

2.1. Основні вимоги до сировини, харчова цінність, фізико-хімічні процеси, які проходять при виготовленні та зберіганні продукції 19

2.2. Процеси, які відбуваються у продуктах під час теплової кулінарної обробки  24

2.3. Правила техніки безпеки при роботі в гарячому цеху. 29

ВИСНОВКИ.. 31

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 32

ДОДАТКИ.. 35

 

Цена: 300грн.
Количество страниц: 35

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы

Рефераты

Курсовые

Дипломные