Эффективности предпринимательской деятельности ОАО Бродовский консервный завод

ЗМІСТ

 

ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОБҐРУНТУВАННЯ НАПРЯМІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 6

1.1. Управління ефективності підприємницької діяльності: критерії та показники. 6

1.2. Економічна суть та методологія визначення ефективності підприємницької діяльності 9

1.3. Класифікація чинників зростання ефективності підприємницької діяльності 26

РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ’ЄКТУ ДОСЛІДЖЕННЯ.. 36

2.1 Загальна характеристика ВАТ “Бродівський консервний завод”. 36

2.2 Аналіз макросередовища. 38

2.3 Аналіз мікросередовища. 42

2.4. Аналіз засобів виробництва та використання виробничого потенціалу. 65

2.5. Аналіз фінансової діяльності ВАТ «Бродівський консервний завод». 87

РОЗДІЛ ІІІ. ЗАХОДИ, ПО ПІДВИЩЕНЮ   ЕФЕКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ  ВАТ «БРОДІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД». 100

3.1. Розрахунок ефективності модернізації лінії по виготовленню консерв. 101

Денна тарифна ставка (Тдс) 101

3.2. Розрахунок ефективності  встановлення пакувального апарату для консервованих виробів. 106

3.3. Визначення рівня рентабельності заходів удосконалення виробничого процесу. 113

РОЗДІЛ IV. ЗАХОДИ ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНИ ПРАЦІ. 120

ВИСНОВКИ.. 125

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 128

 

Цена: 90грн.
Количество страниц: 131

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы

Рефераты

Курсовые

Дипломные