Экспертиза качества халвы

ПЛАН 

ВСТУП.. 4

1. Організація проведення експертизи.. 5

1.1. Порядок проведення експертизи якості товару. 5

1.2. Порядок проведення експертизи кількості товарів. 7

1.3 Особливості різних видів експертизи. 10

1.4. Вимоги до відбору проб (зразків) 12

1.5. Характеристика і асортимент халви. 13

2. Вимоги до показників якості досліджуваної продукції 15

2.1. Вимоги до органолептичних показників якості халви. 15

2.2. Вимоги до фізико-хімічних показників якості халви. 17

2.3. Дефекти халви. 18

3. Методи дослідження показників якості халви.. 19

3.1. Правила приймання, методи відбору та підготовка проб для проведення експертизи халви. 19

3.2. Методи дослідження органолептичних показників якості халви. 21

3.3. Методи дослідження фізико-хімічних показників якості халви. 22

Висновки.. 28

Список використаної літератури.. 30

Додатки.. 31

Цена: 250грн.
Количество страниц: 35

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922 и 0502977376. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы