Характеристика и эффективность выращивания различных сортов капусты брокколи
ЗМІСТ
Вступ. 3
Розділ 1. Огляд літератури та вибір напрямів досліджень. 6
1.1. Хімічний склад броколі та її значення у харчуванні людини. 6
1.2. Біологічні особливості броколі 8
Розділ 2. Матеріали та методи досліджень. 13
Розділ 3. Результати проведених досліджень. 19
3.1. Дослідження ефективності вирощування різних сортів броколі 19
Висновки. 25
Список використаної літератури. 26
Цена: 300грн.
Количество страниц: 24
Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.
Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.