Методы управления элементами оборотных средств предприятия (запасами, расчетами, денежными средствами)

Зміст

Вступ. 2

Розділ І. Теоретичні основи формування і використання обігових коштів підприємства  4

1.1 Сутність, класифікація, склад і структура обігових коштів. 4

1.2 Чинники, що впливають на управління обіговими коштами підприємства в ринкових умовах господарювання. 10

Розділ ІІ. Особливості формування і використання обігових коштів підприємства ТОВ «Фуд Центр». 23

2.1 Загальна фінансово-економічна характеристика діяльності підприємства ТОВ «Фуд Центр». 23

2.2. Дослідження наявної структури капіталу на підприємстві 30

2.3 Оцінка змін складу, структури та динаміки обігових коштів підприємства ТОВ «Фуд Центр». 32

Розділ ІІІ. Формування напрямків удосконалення управління обіговим капіталом підприємства. 46

Висновки. 63

Список використаної літератури. 67

Додатки. 70

Цена: 300грн.
Количество страниц: 75

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы