Особенности внутренней среды предприятий торговли и ресторанного хозяйства и влияние внешней среды на их деятельность

Зміст

 

Вступ. 3

1. Характеристика внутрішнього середовища організації 5

1.1. Цілі всередині підприємства. 7

1.2. Структура, завдання та технологія як складові внутрішнього середовища  8

1.3. Працівники, як один з основних елементів внутрішнього середовища. 15

1.4. Ресурси організації 17

2. Фактори зовнішнього середовища прямої дії, їх характеристика. 20

2.1. Вплив споживачів, постачальників, конкурентів на діяльність організації 20

2.2. Органи державної влади, інфраструктура, профспілки, організації-сусіди як складові середовища прямої дії 25

3. Фактори зовнішнього середовища непрямої дії 29

3.1. Міжнародні події та оточення, НТП, політичні обставини, як фактори непрямої дії 29

3.2. Соціально-культурні обставини, рівень технології, міжнародні економічні відносини і їх характеристика. 32

4. Аналіз факторів внутрішнього середовища підприємств торгівлі та ресторанного господарства. 35

Висновки і пропозиції 45

Список використаної літератури. 47

Цена: 250грн.
Количество страниц: 47

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922 и 0502977376. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы

Рефераты

Курсовые

Дипломные