Приготовление кондитерских изделий
ЗМІСТ
1. ВСТУП.. 3
2. ОСНОВНА ЧАСТИНА.. 5
2.1. Продукти для приготування кондитерських виробів. 5
2.2. Кухонний посуд та інвентар для приготування кондитерських виробів. 16
2.3. Технологічний процес приготування кондитерських виробів. 21
2.4. Приготування кондитерських виробів зниженої калорійності 33
3. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОЧОГО МІСЦЯ.. 39
3.1. Санітарні вимоги при приготуванні кондитерського виробу. 41
4. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ.. 45
5. ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБУ.. 47
6. ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 52
Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.
Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.