Проведение экспертизы рыбы и рыбных товаров

ЗМІСТ

Вступ. 3

1. Загальна характеристика техніки промислового вилову та розбирання риби. 5

1.1. Техніка промислового вилову риб. 5

1.2. Основні види розбирання риб. 7

2. Класифікація, асортимент, хімічний склад та споживна цінність промислових риб  9

2.1. Класифікація промислових риб. 9

2.2. Асортимент промислових риб та їх хімічний склад і споживна цінність. 11

3. Анатомічна та морфологічна будова тіла риб. Хімічний склад та енергетична цінність м’яса риб. 21

4. Особливості виробництва (переробки) м’яса риб. 23

5. Оцінка якості та основні дефекти м’яса промислових риб. 32

5.1. Вимоги та показники якості промислових риб. 32

5.2. Основні дефекти рибних товарів. 35

5.3. Дефекти копчених товарів. 37

5.4. Органолептична оцінка якості рибних товарів. 39

6. Пакування, зберігання та маркування рибних товарів. 41

Висновок. 43

Перелік посилань. 44

Цена: 250грн.
Количество страниц: 44

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922 и 0502977376. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа