Сохранение и использование кулинарных традиций в туризме Италии
ЗМІСТ
ВСТУП.. 3
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ ІТАЛІЇ 5
1.1. Фізично-географічна характеристика країни. 5
1.2. Значення туризму в житті Італії 8
1.3. Туристичне районування країни. 10
РОЗДІЛ 2. ВИКОРИСТАННЯ КУЛІНАРНИХ ТРАДИЦІЙ В ТУРИЗМІ ІТАЛІЇ 16
2.1. Історія становлення італійської кухні 16
2.2. Національні смаки та особливості національного харчування італійців. 20
2.2.1. Кухня Тоскани. 22
2.2.2. Кухня Сицилії 23
2.2.3. Регіон Венето. 24
2.3. Гастрономічні тури в Італію.. 26
ВИСНОВКИ.. 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 34
ДОДАТКИ.. 35
Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.
Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.