Технологические процессы, осуществляемые при производстве пива на "Ровенском пивзаводе"

Зміст

Вступ

1. Історія розвитку АТВТ „Рівненський пивзавод”.

2. Технологічні процеси, що здійснюються при виробництві пива на „Рівненському пивзаводі”.

3. Методи товарознавчих досліджень, які використовуються підприємством.

4. Склад факторів, що впливають на поведінку споживачів та порядок їх врахування в товарознавчій діяльності пивзаводу.

5. Організаційна структура підприємства.

6. Основні елементи товарної політики на АТВТ „Рівненський пивзавод”: етапи розробки нового товару, порядок оцінки рівня конкурентно-спроможності рівненського пива, питання формування асортименту.

7. Організація та планування збуту: склад посередників, організація товароруху. Маркування, пакування, зберігання пива.

Висновок.

Список використаної літератури.

Додатки.

Цена: 300грн.
Количество страниц: 31

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы

Рефераты

Курсовые

Дипломные