Технология приготовления блюд из вареной и допущенной рыбы и изделий из песочного теста
ЗМІСТ
І. Вступ. 3
ІІ. Основна частина. 5
РОЗДІЛ 1. СТРАВИ З ПРИПУЩЕНОЇ ТА ВАРЕНОЇ РИБИ.. 5
1.1. Хімічний склад та харчова цінність риби. 5
1.2. Приготування напівфабрикатів з риби. 8
1.3. Значення рибних страв у харчуванні, їх класифікація. Процеси, що відбуваються в рибі при тепловій кулінарній обробці 10
1.4. Страви з вареної риби. 14
1.5. Страви з припущеної риби. 18
1.6. Організація роботи рибного цеху. 23
1.7. Організація роботи гарячого цеху. 26
1.8. Охорона праці і техніка безпеки в гарячому цеху. 30
РОЗДІЛ 2. ПІСОЧНЕ ТІСТО І ВИРОБИ З НЬОГО.. 32
2.1. Характеристика сировини і підготовка її до виробництва. 32
2.2. Санітарні вимоги до сировини і готового кондитерського виробу. 38
2.3. Технологія приготування пісочного тіста. 41
2.4. Вироби з пісочного тіста. 43
2.5. Правила санітарії та гігієни. 47
2.6. Охорона праці і техніка безпеки в кондитерському цеху. 50
ІІІ. Висновок. 53
Список використаної літератури. 54
Додатки. 57
Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.
Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.