Технология приготовления блюд из вареной и допущенной рыбы и изделий из песочного теста

ЗМІСТ

І. Вступ. 3

ІІ. Основна частина. 5

РОЗДІЛ 1. СТРАВИ З ПРИПУЩЕНОЇ ТА ВАРЕНОЇ РИБИ.. 5

1.1. Хімічний склад та харчова цінність риби. 5

1.2. Приготування напівфабрикатів з риби. 8

1.3. Значення рибних страв у харчуванні, їх класифікація. Процеси, що відбуваються в рибі при тепловій кулінарній обробці 10

1.4. Страви з вареної риби. 14

1.5. Страви з припущеної риби. 18

1.6. Організація роботи рибного цеху. 23

1.7. Організація роботи гарячого цеху. 26

1.8. Охорона праці і техніка безпеки в гарячому цеху. 30

РОЗДІЛ 2. ПІСОЧНЕ ТІСТО І ВИРОБИ З НЬОГО.. 32

2.1. Характеристика сировини і підготовка її до виробництва. 32

2.2. Санітарні вимоги до сировини і готового кондитерського виробу. 38

2.3. Технологія приготування пісочного тіста. 41

2.4. Вироби з пісочного тіста. 43

2.5. Правила санітарії та гігієни. 47

2.6. Охорона праці і техніка безпеки в кондитерському цеху. 50

ІІІ. Висновок. 53

Список використаної літератури. 54

Додатки. 57

Цена: 700грн.
Количество страниц: 64

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы

Рефераты

Курсовые

Дипломные