Совершенствование системы менеджмента ПАО Луцк Фудз

ЗМІСТ

ВСТУП    4

РОЗДІЛ 1. МЕТОДИ РОЗРОБЛЕННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ    5

1.1. Складові системи менеджменту виробництва торгівельних підприємств    5

1.2. Методи діагностики системи менеджменту підприємств    13

1.3. Процесний та проектний підхід до удосконалення системи менеджменту підприємств    15

Висновки до розділу 1    27

РОЗДІЛ 2. КОМПЛЕКСНА ДІАГНОСТИКА СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПАТ «ЛУЦЬК ФУДЗ»    28

2.1. Загальна характеристика системи менеджменту та госп діяльностіПАТ «Луцьк Фудз»    28

2.2. Діагностика бізнес процесівПАТ «Луцьк Фудз»    53

2.3. Вплив системи менеджменту на результативність фінансово-господарської діяльності ПАТ «Луцьк Фудз»    57

Висновки до розділу 2    76

РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ПАТ «ЛУЦЬКФУДЗ»    77

3.1. Напрями удосконалення системи менеджменту    77

3.2. Напрями удосконалення бізнес процесів об’єктів управління    84

3.3. Прогнозування ефективності та ризиків стратегії удосконалення системи менеджменту    85

Висновки до розділу 3    87

ВИСНОВКИ    88

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ    90

Цена: 700грн.
Количество страниц: 94

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа

Похожие работы