Применение маринованных мясных, рыбных овощных продуктов в традиционной украинской кухни

ЗМІСТ

ВСТУП 3

РОЗДІЛ 1. ПРОЦЕС МАРИНУВАННЯ ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІ 5

1.1. Поняття про процес маринування 5

1.2. Компоненти маринаду для м'яса та риби 6

1.3. Особливості та функції процесу маринування м’яса та риби 14

1.4. Властивості маринованих продуктів 18

РОЗДІЛ 2. МАРИНАДИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ М’ЯСНИХ, РИБНИХ ТА ОВОЧЕВИХ СТРАВ 20

2.1. Маринади для м’ясних страв 20

2.2. Маринади для рибних страв 23

2.3. Маринади для овочів 27

РОЗДІЛ 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З МАРИНОВАНИХ М’ЯСНИХ, РИБНИХ ТА ОВОЧЕВИХ ПРОДУКТІВ 30

3.1. Страви української кухні з використанням маринадів 30

3.2. Інструкційно-технологічні карти приготування страв з маринованих продуктів 36

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 43

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 44

Цена: 300грн.
Количество страниц: 44

Работа выполнена по данному выше плану, в формате MS Word, в соответствии со всеми общепринятыми требованиями к оформлению.

Заказать данную работу Вы можете в любой удобный способ: заполнив форму заказа или позвонив по телефону 0978446922. Оформив заказ, мы свяжемся с Вами для уточнения всех деталей и условий приобретения данной работы.

Если данная работа Вам не подходит, то мы можем выполнить работу по Вашей темой под индивидуальный заказ.


Форма заказа