Експертиза якості яєць

ЗМІСТ

ВСТУП.. 2

1. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ.. 6

1.1. Сутність експертизи. 6

1.2. Заявка замовника та наряд на проведення експертизи. 8

1.3. Порядок проведення експертизи якості товару. 12

1.4. Порядок проведення експертизи кількості товарних місць. 14

1.5. Оформлення результатів експертизи. 16

2. ХАРАКТЕРИСТИКА ДОСЛІДЖУВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ 18

2.1. Будова яєць. 18

2.2. Хімічний склад яєць. 19

2.3. Фізичні властивості яєць. 21

3. ВИМОГИ ДО ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЯЄЦЬ. 24

3.1. Маркірування яєць. 25

3.2. Упаковка яєць. 26

3.3. Правила приймання яєць за кількістю та якістю.. 27

3.4. Транспортування і зберігання яєць. 28

4. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА.. 31

4.1. Відбір проб. 31

4.2. Методи оцінки якості яєць. 31

4.2.1. Органолептичні методи оцінки якості яєць. 33

4.2.2. Лабораторні методи оцінки якості яєць. 35

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.. 41

ДОДАТКИ.. 42

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 55

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні