Використання новітніх технологій для упакування м'яса і м'ясних продуктів
Зміст
Вступ. 3
1. Новітні технології упакування м'яса і м'ясних продуктів. 4
2. Тара із вологостійкого гофрованого картону для м'яса птиці 22
3. Тара для м'ясних консервів. 24
Висновок. 27
Список використаної літератури. 28
Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 28
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.