Методи управління елементами обігових коштів підприємства (запасами, розрахунками, грошовими коштами)

Зміст

Вступ. 2

Розділ І. Теоретичні основи формування і використання обігових коштів підприємства  4

1.1 Сутність, класифікація, склад і структура обігових коштів. 4

1.2 Чинники, що впливають на управління обіговими коштами підприємства в ринкових умовах господарювання. 10

Розділ ІІ. Особливості формування і використання обігових коштів підприємства ТОВ «Фуд Центр». 23

2.1 Загальна фінансово-економічна характеристика діяльності підприємства ТОВ «Фуд Центр». 23

2.2. Дослідження наявної структури капіталу на підприємстві 30

2.3 Оцінка змін складу, структури та динаміки обігових коштів підприємства ТОВ «Фуд Центр». 32

Розділ ІІІ. Формування напрямків удосконалення управління обіговим капіталом підприємства. 46

Висновки. 63

Список використаної літератури. 67

Додатки. 70

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 75

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні