Організація підприємств громадського харчування при готелях

План

Вступ. 3

Розділ I. Основи організації підприємств громадського харчування при готелях. 4

1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства. 4

1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7

1.3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства. 25

Розділ ІІ. Аналіз організації харчування в готелі “Діамант”. 43

2.1. Характеристика ресторану в готелі «Діамант». 43

2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані. 47

Розділ ІІІ. Пропозиції, щодо удосконалення ресторанної справи у готелі «Діамант». 52

Висновки. 57

Список використаної літератури. 58

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 57

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні