Особливості приготування фірмового торту «Бісквітно-кремовий»
План
Вступ. 3
1. Організація роботи кондитерського цеху. 5
2. Товарознавча характеристика основної сировини. 10
3. Підготовка сировини до виробництва. 14
4. Торт “Бісквітно-кремовий” №1б. 15
5. Вимоги до якості торта. 21
6. Упаковка і зберігання тортів. 22
7. Основні правила промислової та особистої гігієни на виробництві харчової продукції 23
8. Правила техніки безпеки в кондитерському цеху. 24
Висновок. 25
Список використаних джерел. 27
Додатки. 30
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.