Особливості приготування страв із дичини та кролика та приготування фірмового торту «Бісквітно-кремовий»

ЗМІСТ


Вступ до І розділу. 3

Розділ 1. Страви з дичини та кролика. 5

1.1. Організація роботи гарячого цеху. 5

1.2. Організація роботи м’ясного цеху. 8

1.3. Технологія приготування страв з дичини та кролика. 10

1.3.1. Варені й припущені страви з дичини, кролика. 11

1.3.2. Смажені страви з дичини, кролика. 13

1.3.3. Тушковані страви з кролика. 17

1.4. Основні вимоги до сировини, харчова цінність, фізико-хімічні процеси, які проходять при виготовленні та зберіганні продукції 18

1.5. Процеси, які відбуваються у продуктах під час теплової кулінарної обробки  24

1.6. Правила техніки безпеки при роботі в гарячому цеху. 28

Висновок до І розділу. 30

Вступ до ІІ розділу. 31

Розділ 2. Фірмові торти даного регіону. 33

2.1. Організація роботи кондитерського цеху. 33

2.2. Товарознавча характеристика основної сировини. 37

2.3. Підготовка сировини до виробництва. 40

2.4. Торт “Бісквітно-кремовий” №1б. 41

2.5. Вимоги до якості торта. 46

2.6. Упаковка і зберігання тортів. 47

2.7. Основні правила промислової та особистої гігієни на виробництві харчової продукції 47

2.8. Правила техніки безпеки в кондитерському цеху. 48

Висновок до ІІ розділу. 50

Список використаних джерел. 52

Додатки. 55

 

Ціна: 90грн.
Кількість сторінок: 63

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні