Приготування кондитерських виробів

ЗМІСТ

 

1. ВСТУП.. 3

2. ОСНОВНА ЧАСТИНА.. 5

2.1. Продукти для приготування кондитерських виробів. 5

2.2. Кухонний посуд та інвентар для приготування кондитерських виробів. 16

2.3. Технологічний процес приготування кондитерських виробів. 21

2.4. Приготування кондитерських виробів зниженої калорійності 33

3. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОЧОГО МІСЦЯ.. 39

3.1. Санітарні вимоги при приготуванні кондитерського виробу. 41

4. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ.. 45

5. ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБУ.. 47

6. ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 52

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 51

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення