Приготування кондитерських виробів зниженої калорійності

План

 

1. Характеристика кондитерського цеху 3

2. Технологічний процес приготування кондитерських виробів зниженої калорійності 13

3. Виконання практичного завдання 31

Список використаної літератури 36

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 36

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення