Приготування страв і гарнірів із борошна

Зміст

 

Вступ. 3

1. Технологічні властивості борошна. 5

2. Харчова цінність страв і виробів з борошна. 8

3. Страви з борошна. 11

4. Приготування гарнірів з борошна. 23

5. Інвентар для приготування страв і гарнірів з борошна. 29

6. Характеристика обладнання. 31

7. Санітарні вимоги при приготуванні страв і гарнірів з борошна. 39

8. Техніка безпеки. 41

Висновки. 43

Список використаної літератури. 44

Додатки. 46

Ціна: 250грн.
Кількість сторінок: 49

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні