Приготування страв і гарнірів із борошна
Зміст
Вступ. 3
1. Технологічні властивості борошна. 5
2. Харчова цінність страв і виробів з борошна. 8
3. Страви з борошна. 11
4. Приготування гарнірів з борошна. 23
5. Інвентар для приготування страв і гарнірів з борошна. 29
6. Характеристика обладнання. 31
7. Санітарні вимоги при приготуванні страв і гарнірів з борошна. 39
8. Техніка безпеки. 41
Висновки. 43
Список використаної літератури. 44
Додатки. 46
Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 49
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.