Проведення експертизи риби і рибних продуктів

Зміст

Вступ. 2

Розділ І. Організація проведення експертизи. 3

1.1.  Порядок проведення експертизи риби і рибних товарів. 3

1.2. Відбір проб та зразків для лабораторних випробувань. 5

Рибний клей. 8

Натуральна амбра. 8

Виділення середньої проби. 9

1.3. Методи відбору проб для лабораторних випробувань. 14

1.4. Правила приймання по якості, кількості і масі 24

1.5. Асортимент та особливості виробництва (переробки) м’яса риб. 33

Розділ ІІ. Основна частина. 42

2.1. Органолептичні методи оцінки якості 42

2.2. Мікробіологічний аналіз риби. 49

2.3. Фізичні і хімічні методи аналізу риби. 51

Розділ ІІІ. Експериментальна частина. Експертиза соленої риби за фізико-хімічними  показниками. 53

Висновки. 55

Використана література. 56

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 56

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні