Проведення експертизи риби і рибних продуктів
Зміст
Вступ. 2
Розділ І. Організація проведення експертизи. 3
1.1. Порядок проведення експертизи риби і рибних товарів. 3
1.2. Відбір проб та зразків для лабораторних випробувань. 5
Рибний клей. 8
Натуральна амбра. 8
Виділення середньої проби. 9
1.3. Методи відбору проб для лабораторних випробувань. 14
1.4. Правила приймання по якості, кількості і масі 24
1.5. Асортимент та особливості виробництва (переробки) м’яса риб. 33
Розділ ІІ. Основна частина. 42
2.1. Органолептичні методи оцінки якості 42
2.2. Мікробіологічний аналіз риби. 49
2.3. Фізичні і хімічні методи аналізу риби. 51
Розділ ІІІ. Експериментальна частина. Експертиза соленої риби за фізико-хімічними показниками. 53
Висновки. 55
Використана література. 56
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.