Проведення експертизи риби і рибних товарів

ЗМІСТ

Вступ. 3

1. Загальна характеристика техніки промислового вилову та розбирання риби. 5

1.1. Техніка промислового вилову риб. 5

1.2. Основні види розбирання риб. 7

2. Класифікація, асортимент, хімічний склад та споживна цінність промислових риб  9

2.1. Класифікація промислових риб. 9

2.2. Асортимент промислових риб та їх хімічний склад і споживна цінність. 11

3. Анатомічна та морфологічна будова тіла риб. Хімічний склад та енергетична цінність м’яса риб. 21

4. Особливості виробництва (переробки) м’яса риб. 23

5. Оцінка якості та основні дефекти м’яса промислових риб. 32

5.1. Вимоги та показники якості промислових риб. 32

5.2. Основні дефекти рибних товарів. 35

5.3. Дефекти копчених товарів. 37

5.4. Органолептична оцінка якості рибних товарів. 39

6. Пакування, зберігання та маркування рибних товарів. 41

Висновок. 43

Перелік посилань. 44

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 44

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні