Раціональне харчування як засіб профілактики серцево-судинних захворювань

План

Вступ. 3

Розділ 1. Теорії  раціонального харчування. 6

1.1. Основні функції їжі в організмі. 8

Розділ 2.Причини розвитку та прояв серцево -  судинних захворювань. 13

2.1. Раціональне харчування при атеросклерозі, гіпертонічній хворобі та інфаркті міокарда. 16

Розділ 3. Наукові основи харчування. 23

3.1. Проблеми раціонального харчування в Україні та за кордоном. 23

3.3 Правила здорового харчування на нових енергетичних основах. 27

Висновки. 30

Список літератури. 33

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 33

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні