Технологічні процеси, що здійснюються при виробництві пива на Рівненському пивзаводі

Зміст

Вступ

1. Історія розвитку АТВТ „Рівненський пивзавод”.

2. Технологічні процеси, що здійснюються при виробництві пива на „Рівненському пивзаводі”.

3. Методи товарознавчих досліджень, які використовуються підприємством.

4. Склад факторів, що впливають на поведінку споживачів та порядок їх врахування в товарознавчій діяльності пивзаводу.

5. Організаційна структура підприємства.

6. Основні елементи товарної політики на АТВТ „Рівненський пивзавод”: етапи розробки нового товару, порядок оцінки рівня конкурентно-спроможності рівненського пива, питання формування асортименту.

7. Організація та планування збуту: склад посередників, організація товароруху. Маркування, пакування, зберігання пива.

Висновок.

Список використаної літератури.

Додатки.

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 31

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні