Технологія приготування фірмових тортів

ЗМІСТ


ВСТУП.. 3

РОЗДІЛ 1. ФІРМОВІ ТОРТИ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ЇХ ПРИГОТУВАННЯ.. 5

1.1. Організація роботи кондитерського цеху. 5

1.2. Товарознавча характеристика основної сировини. 9

1.3. Підготовка сировини до виробництва. 12

1.4. Торт “Бісквітно-кремовий” №1б. 13

РОЗДІЛ 2. ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ТОРТІВ ТА ОСНОВИ ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ В КОНДИТЕРСЬКОМУ ЦЕХУ.. 19

2.1. Вимоги до якості торта. 19

2.2. Упаковка і зберігання тортів. 19

2.3. Основні правила промислової та особистої гігієни на виробництві харчової продукції 20

2.4. Правила техніки безпеки в кондитерському цеху. 21

ВИСНОВКИ.. 22

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ.. 24

ДОДАТКИ.. 26

 

Ціна: 250грн.
Кількість сторінок: 32

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення