Технологія приготування та правила відпуску страви «М’яса запеченого з цибулею і сиром» та торта бісквітно-кремового «Прага» (порційного)
ЗМІСТ
1. Вступ. 3
2. Організація робочого місця. 5
3. Технологія приготування, правила відпуску та вимоги до якості страви «М’яса запеченого з цибулею і сиром». 7
4. Технологія приготування та вимоги до якості торта «Прага» (порційного) 8
5. Товарознавча характеристика сировини. 11
6. Інструменти, обладнання та пристосування. 19
7. Санітарно-гігієнічні вимоги приготування кулінарної страви та кондитерських виробів з кремами. 21
8. Охорона праці при виконанні роботи. 24
9. Висновок. 26
10. Додатки. 27
11. Використана література. 34
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.