Технологія приготування та правила відпуску страви «М’яса запеченого з цибулею і сиром» та торта бісквітно-кремового «Прага» (порційного)

ЗМІСТ

 

1. Вступ. 3

2. Організація робочого місця. 5

3. Технологія приготування, правила відпуску та вимоги до якості страви «М’яса запеченого з цибулею і сиром». 7

4. Технологія приготування та вимоги до якості торта «Прага» (порційного) 8

5. Товарознавча характеристика сировини. 11

6. Інструменти, обладнання та пристосування. 19

7. Санітарно-гігієнічні вимоги приготування кулінарної страви та кондитерських виробів з кремами. 21

8. Охорона праці при виконанні роботи. 24

9. Висновок. 26

10. Додатки. 27

11. Використана література. 34

Ціна: 250грн.
Кількість сторінок: 33

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні