Каша рисова на молоці рідка
ПЛАН
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ КАШІ РИСОВОЇ НА МОЛОЦІ 4
1.1. Характеристика сировини для приготування страви 4
1.2. Технологія приготування рисової каші на молоці 10
1.3. Вимоги до якості каш 16
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОЧОГО МІСЦЯ І ПРАЦІ 17
2.1. Організація роботи гарячого цеху. Вибір обладнання для приготування страви 17
2.2. Правила безпеки праці та експлуатації обладнання, інструментів і пристроїв 25
2.3. Особиста гігієна працівників сфери масового харчування 27
ВИСНОВКИ 30
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 32
ДОДАТКИ 33
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.