Каша рисова на молоці рідка

ПЛАН

ВСТУП 3

РОЗДІЛ 1. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ КАШІ РИСОВОЇ НА МОЛОЦІ 4

1.1. Характеристика сировини для приготування страви 4

1.2. Технологія приготування рисової каші на молоці 10

1.3. Вимоги до якості каш 16

РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОЧОГО МІСЦЯ І ПРАЦІ 17

2.1. Організація роботи гарячого цеху. Вибір обладнання для приготування страви 17

2.2. Правила безпеки праці та експлуатації обладнання, інструментів і пристроїв 25

2.3. Особиста гігієна працівників сфери масового харчування 27

ВИСНОВКИ 30

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 32

ДОДАТКИ 33

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 34

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні