Організація зберігання й підготовки товарів до продажу в магазині
Зміст
Вступ 3
1. Зміст і завдання раціональної організації зберігання товарів у магазинах і їх підготовка до продажу 4
2. Коротка організаційно-економічна характеристика суб’єкта торговельної діяльності 19
3. Стан, особливості і проблеми організації зберігання товарів і їх підготовки до продажу у магазині «Рікос» 21
4. Шляхи удосконалення організації зберігання товарів і їх підготовки до продажу у магазинах 32
Висновки і пропозиції 35
Список використаної літератури 37
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.