Організація раціонального харчування школярів сучасний стан, проблеми та шляхи поліпшення

ЗМІСТ 

ВСТУП        3

РОЗДІЛ І. ОРГАНІЗАЦІЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ СУЧАСНИХ ШКОЛЯРІВ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ        6

1.1. Питання організації раціонального харчування школярів у науковій літературі         6

1.2. Нормативно-правова основа раціонального харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів    14

1.3. Фізіолого-гігієнічні основи організації раціонального харчування школярів   15

1.4. Вікові особливості харчування сучасних школярів      20

РОЗДІЛ ІІ. ЕКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОГО ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ        27

2.1. Раціональне харчування, харчові добавки і біостимулятори 27

2.2. Важкі метали у продуктах харчування та їх вплив на здоров’я школярів         34

2.3. Організація раціонального харчування в умовах радіаційного фактора   39

2.4. Соціально-психологічні особливості вибору харчової поведінки  44

РОЗДІЛ III. ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНОГО СТАНУ ОРГАНЗАЦІЇ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ   46

3.1. Визначення індексу маси тіла як інтегрального показника збалансованості харчування          46

3.2. Аналіз раціону харчування школярів          52

3.3. Оцінка харчової поведінки та культури школярів за суб’єктивними показниками         62

3.4. Рекомендації щодо організації раціонального харчування школярів у межах ЗОШ та сім’ї       77

ВИСНОВКИ        81

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ         85

ДОДАТКИ  93

Ціна: 500грн.
Кількість сторінок: 97

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922 та 0502977376. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні