Раціональне харчування сучасних школярів як важливий чинник здоров’я збереження
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ СУЧАСНИХ ШКОЛЯРІВ 5
1.1. Питання організації раціонального харчування школярів у науковій літературі 5
1.2. Нормативно-правова основа раціонального харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів 12
1.3. Фізіолого-гігієнічні основи раціонального харчування школярів 17
1.4. Вікові особливості харчування сучасних школярів 21
РОЗДІЛ 2. ЕКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНІ ТА СОЦІАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОГО ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ 30
2.1. Раціональне харчування, харчові добавки і біостимулятори 30
2.2. Важкі метали у продуктах харчування та їх вплив на здоров’я школярів 38
2.3. Організація раціонального харчування в умовах радіаційного фактора n42
2.4. Соціально-психологічні особливості вибору харчової поведінки 47
ВИСНОВКИ 52
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 54
Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.
Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.