Раціональне харчування сучасних школярів як важливий чинник здоров’я збереження

ЗМІСТ

ВСТУП 3

РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ СУЧАСНИХ ШКОЛЯРІВ 5

1.1. Питання організації раціонального харчування школярів у науковій літературі 5

1.2. Нормативно-правова основа раціонального харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів 12

1.3. Фізіолого-гігієнічні основи раціонального харчування школярів 17

1.4. Вікові особливості харчування сучасних школярів 21

РОЗДІЛ 2. ЕКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНІ ТА СОЦІАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОГО ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ 30

2.1. Раціональне харчування, харчові добавки і біостимулятори 30

2.2. Важкі метали у продуктах харчування та їх вплив на здоров’я школярів 38

2.3. Організація раціонального харчування в умовах радіаційного фактора n42

2.4. Соціально-психологічні особливості вибору харчової поведінки 47

ВИСНОВКИ 52

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 54

Ціна: 300грн.
Кількість сторінок: 55

Робота виконана за поданим вище планом, у форматі MS Word, у відповідності до всіх загальноприйнятих вимог до оформлення.

Замовити дану роботу Ви можете у будь-який зручний спосіб: заповнивши форму замовлення або зателефонувавши за номером 0978446922. Оформивши замовлення, ми зв'яжемося з Вами для уточнення всіх деталей та умов придбання даної роботи.

Якщо дана робота Вам не підходить, то ми можемо виконати роботу за Вашою темою під індивідуальне замовлення.


Форма замовлення

Схожі роботи

Реферати

Курсові

Дипломні